row

De brug naar de toekomst

De Confederatie Bouw is dé referentie in de bouwsector. Al 70 jaar lang behartigt ze de sectorbelangen van haar 14.500 leden-bouwbedrijven bij de overheid, de economische beleidsmakers en de bouwpartners. Dat doet ze op lokaal, gewestelijk, nationaal en Europees niveau.

De Confederatie Bouw biedt werknemers een uitdagende werkplek in een toekomstgerichte en innovatieve branche, die nauw samenwerkt met zowel de publieke als de privésector. Centraal in de toekomstvisie van Confederatie Bouw staat de ondersteuning van de aannemers met het oog op de digitale revolutie in de bouw.

Werken bij Confederatie Bouw berust op vijf kernwaarden: verbondenheid, pro-activiteit, efficiëntie, flexibiliteit en innovatie. 

Confederatie Bouw, iets voor jou? Ontdek hun vacatures hieronder!

  • 1946Creation year
  • Icon for High-trust cultureHigh-trust culture
  • 44Average age
  • Icon for Work-life balanceWork-life balance
  • 130Employees
  • Icon for InnovativeInnovative

Access by car

Bezoekersparking toegankelijk na afspraak

Access by bus

Bus stop: 
Brussels Parlement
Line: 
48, 95
Distance: 
60 m

Access by train

Station: 
Brussel Centraal
Distance: 
500 m

Access by tram

Tram stop: 
Beurs
Line: 
3, 4, 32
Distance: 
350 m

row

Bouwen aan je carrière

Confederatie Bouw is een moderne werkgever in volle ontwikkeling en besteedt veel aandacht aan het welzijn en de werk-privé balans van haar medewerkers. Een job bij Confederatie Bouw betekent projectmatig en resultaatgericht werken met veel aandacht voor interactie en transparantie. Haar werknemers leven en werken in een inspirerende werkomgeving, die het ‘nieuwe werken’ aantrekkelijk maakt.

Werk jij graag projectmatig en resultaatgericht? Ben je gedreven door toekomstgerichte projecten? Neem je gemakkelijk initiatief? Hou je van een open en stimulerende sfeer tussen collega’s en leidinggevenden? Stuur ons je CV!

Spontaneous application

Je voelt het kriebelen maar er staat geen enkele vacature bij die past bij jouw precieze profiel? Stuur ons een spontane sollicitatie want we willen je leren kennen!